Καθηλωμένα τα αεροπλάνα την Τετάρτη - iefimerida.gr

Καθηλωμένα τα αεροπλάνα την Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της επόμενης Τετάρτης, ανακοίνωσαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης των Ελεγκτών, οι εξυπηρετούμενες πτήσεις κατά τη διάρκεια της απεργίας αφορούν πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών, πτήσεις που μεταφέρουν αρχηγούς κρατών, πρωθυπουργούς, πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις, πτήσεις αεροσκαφών, που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης, νοσοκομειακές πτήσεις, πτήσεις ανθρωπιστική βοήθειας και πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης.

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ώστε η απεργία να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς γίνεται υπό την ομπρέλα της ΑΔΕΔΥ που είναι το Ανώτατο Συνδικαλιστικό Όργανο των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ