Ο Γκάλης μιλά για το νέο επενδυτή του Αρη - iefimerida.gr

Ο Γκάλης μιλά για το νέο επενδυτή του Αρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατάκτηση του τελευταίου του πρωταθλήματος θυμήθηκε την Παρασκευή ο Νίκος Γκάλης στα social media στα οποία διατηρεί λογαριασμούς.

Σαν σήμερα (08/05) ο Αρης κατέκτησε το μέχρι στιγμής τελευταίο του πρωτάθλημα (1991) και ο Νικ βρήκε την ευκαιρία να ποστάρει συνδέοντας μάλιστα το τότε με το τώρα.

«Επέτειος σήμερα για τον ΑΡΗ και για μένα. 24 χρόνια πριν κατακτήσαμε το τελευταίο Πρωτάθλημα. Εύχομαι τώρα με την έλευση του νέου επενδυτή κ. Λάσκαρη να μπουν οι βάσεις για μελλοντικούς τίτλους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το σίριαλ του νέου επενδυτή της ΚΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησαν -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους- πως ο Νίκος Λάσκαρης, ως εκπρόσωπος επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι αυτός που πήρε στην κατοχή του το 41% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού - επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ