Fetish Ball στο Second Skin με την πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού - iefimerida.gr

Fetish Ball στο Second Skin με την πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 1η Οκτωβρίου θα γίνει στον χώρο του cub Second Skin, το ένατο κατά σειρά Fetish ball που έχει πια εδραιωθεί ως το πιο τακτικό και συνεπές meeting της εγχώριας Fetish/BDSM σκηνής.

Tο πρώτο Fetish Ball για τη φετινή σεζόν, θα έχει show από την Trixie Demar και την Eny όπου πραγματικά ξεχωρίζουν από τα τετριμένα Fetish shows και πρέπει να τo δείτε για να τo πιστέψετε, την γνωστή πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού (που αυτή την φορά θα είναι μόνη της στη σκηνή και θα ασχοληθεί μόνο με τον εαυτό της) και την επιστροφή των performers Alexis D & Salilia για ένα Rope Bondage Show βασισμένο στην Ιαπωνική παράδοση του δεσίματος.

Το μουσικό κομμάτι το αναλαμβάνουν ο Γιώργος Φακίνος και η Mystique (που από εδώ και πέρα θα μοιράζεται τα σαββατιάτικα residencies μαζί με τον Γιώργο και την Purplekittie).

Το Playroom (στον εξώστη του club) για άλλη μία φορά δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποίησετε τα διάφορα παιχνίδια και εξαρτήματα,αλλά καλό είναι να γνωρίζετε πως η είσοδος στο Playroom γίνονται μόνο με το dresscode που προτείνουμε πιο κάτω.

DOORS OPEN: 00.00 ENTRY 5 EUROS with beer/wine

SUGGESTED DRESSCODE FOR ENTRANCE TO PLAYROOM: Fetish,Body Art,Burlesque,Berlin Cabaret,PVC,Latex,Leather,Drag,Moulin Rouge,Venice Carnival Masks,Medical or use your imagination!
Περισσότερες πληροφορίες: www.secondskinclub.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ