Προβληματισμός Καραμανλή για τα υποβρύχια - iefimerida.gr

Προβληματισμός Καραμανλή για τα υποβρύχια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον έντονο προβληματισμό τους για την επιλογή της ΝΔ να συμπορευθεί με το ΠΑΣΟΚ και να ζητήσει την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, εκφράζουν σε ιδιωτικές τους συνομιλίες συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

«Μήπως εγκλωβιζόμαστε σε μια αδιέξοδη συζήτηση για το παρελθόν η οποία θα διευκολύνει εν τέλει το ΠΑΣΟΚ να στρέψει αλλού την προσοχή των πολιτών από τα δυσβάστακτα μέτρα που ετοιμάζει ο Παπακωνσταντίνου» αναρωτιούνται κύκλοι του τέως αρχηγού της ΝΔ, που θεωρούν πως ο Αντώνης Σαμαράς, ενστερνιζόμενος για ακόμη μια φορά τις εισηγήσεις των συνεργατών του, αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις από το καραμανλικό παρελθόν της παράταξης. Μάλιστα, τους συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή προβληματίζει το γεγονός πως την επικαιρότητα απασχολούν υποθέσεις σκανδάλων τελειωμένων πολιτικών που μπορεί όπως λένε να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ποινικά παραγεγραμμένες.

Την ίδια ώρα αναγνωρίζουν ότι «ο κόσμος διψά για την απόδοση δικαιοσύνης και για την επιβολή τιμωρίας σε επίορκους πολιτικούς». Εκτιμούν όμως ότι το άνοιγμα του φακέλου των υποβρυχίων συνιστά τελικά «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» με στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Παράλληλα, υπενθυμίζουν με νόημα ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ακολούθησε την ίδια ακριβώς τακτική για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και των δομημένων ομολόγων χωρίς τελικά να υπάρξει κάτι μεμπτό επί της ουσίας για τις κυβερνήσεις της ΝΔ. Κάπως έτσι το χάσμα μεταξύ σαμαρικών και καραμανλικών μεγαλώνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ