Το πρώτο 3D πορνό στις ελληνικές αίθουσες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο 3D πορνό στις ελληνικές αίθουσες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία που έχει σπάσει τα ταμεία όπου κι αν έχει προβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα επειδή είναι το πρώτο 3D πορνό, με τίτλο «Sex and Zen, η απόλυτη έκσταση», προβάλλεται από σήμερα και στη χώρα μας.

Η κινεζικής παραγωγής ταινία, η οποία είναι βασισμένη στο «The Carnal Prayer Mat» που θεωρείται το κινέζικο Κάμα Σούτρα, περιέχει όλα τα συστατικά μια καλής ταινίας πορνό, συνδυασμένης με περιπέτεια. Πολεμιστές, μάγισσες, ερωτικά φίλτρα, βασανιστήρια, αποκεφαλισμοί και φυσικά αχαλίνωτο σεξ, συνθέτουν το σκηνικό του «Sex and Zen, η απόλυτη έκσταση».

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο Γουέι Ιανγκσχένγκ, ένας ματαιόδοξος μελετητής της Δυναστείας των Μινγκ, ερωτεύεται την Τιέ, κόρη ενός ταοϊστή ιερέα. Ωστόσο, η έλλειψη σεξουαλικού πάθους από μέρους της τον αφήνει ανικανοποίητο. Έτσι, καταφεύγει στο παλάτι της Απόλυτης Ευδαιμονίας όπου θα βρει λύση στο πρόβλημά του, αλλά θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ