10 γυναίκες της σόουμπιζ με καμπύλες που κολάζουν [εικόνες] - iefimerida.gr

10 γυναίκες της σόουμπιζ με καμπύλες που κολάζουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χυμώδεις και θηλυκές, γυναίκες που η σιλουέτα τους διαφέρει από το μέσο όρο των αδύνατων σωμάτων που «κυκλοφορούν» στη showbiz, οι 10 κυρίες της λίστας εντυπωσιάζουν γιατί είναι πιο κοντά σ” αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως «φυσιολογικό» γυναικείο κορμί.

Από τη Beyonce με τις θεϊκές καμπύλες και την Kim Kardashian με τον πισινό που… αγγίζει τον ουρανό μέχρι τη μεσογειακή Μαρία Κορινθίου και τη ζουμερή και σέξι Κλέλια Ρένεση, το joytv.gr τις βρήκε όλες και τις παρουσιάζει παρακάτω:

Beyonce: H 33χρονη σταρ της R&B έχει κάθε λόγο να κοιτάζεται λάγνα στον καθρέφτη, οι καμπύλες της είναι αυτές που θα ήθελε να διαθέτει ο μισός- αν όχι όλος!- ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη.

10 γυναίκες της σόουμπιζ με καμπύλες που κολάζουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Kim Kardashian: Οι άντρες ονειρεύονται το πληθωρικό της στήθος, οι γυναίκες κάτι θα ήθελαν- όχι πολλά- από τα σέξι «πιασίματά» της. Της αναγνωρίζουμε ότι έκανε την περιφέρεια να δείχνει θηλυκή.

10 γυναίκες της σόουμπιζ με καμπύλες που κολάζουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Δείτε τις υπόλοιπες 8 στο joytv.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καμπύλες σοουμπιζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ