Εκτός εαυτού ο Ντε Λαουρέντις - «Ας παραιτηθεί ο Μισέλ Πλατινί» - iefimerida.gr

Εκτός εαυτού ο Ντε Λαουρέντις - «Ας παραιτηθεί ο Μισέλ Πλατινί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μετά το τέλος του αγώνα της Νάπολι με την Ντνίπρο στο «Σαν Πάολο» κάνοντας επίθεση μέσω των δηλώσεών του στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Το γκολ της Ντνίπρο, με το οποίο η ουκρανική ομάδα ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στην Ιταλία τη Νάπολι, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Γιουρόπα Λιγκ, προήλθε από θέση οφσάιντ και ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη οργής του Ντε Λαουρέντις. Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του και τόνισε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να παραιτηθεί ο Πλατινί από την προεδρία της UEFA.

«Είμαι έξαλλος.Δεν είναι διοργάνωση αυτή» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε «Ήταν off-side. Θέλουν να δώσουν σημασία σε μια άχρηστη διοργάνωση. Απλά θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως γέφυρα, ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι δυνατόν να ορίζεις στα ημιτελικά έξι ανίκανους διαιτητές. Γιατί να βάλεις έξι διαιτητές που δεν μπορούν να χειριστούν αυτήν την κατάσταση». Στη συνέχεια ο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε και στον Πλατινί. «Ελπίζω να σκέφτεται τι έκανε σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Ίσως είναι καλύτερα να παραιτηθεί. Είναι απαράδεκτο το να μην μπορείς να εξασφαλίσεις μια αξιοπρεπή διαιτησία».

Ο ιδιοκτήτης των Ναπολιτάνων έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του και στη συνέχεια εξαπέλυσε ακόμη πιο σκληρή επίθεση στον Γάλλο πρόεδρο της UEFA. «Είναι αποδεκτό το να θέλει να κυβερνήσει ο Πλατινί, αλλά θα πρέπει να το κάνει με σοφία. Θα μπορούσε να οργανώσει καλύτερα το διαιτητικό κομμάτι. Είδα χθες τον Ριτσόλι που διαιτήτευσε στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς είχαμε τον Σβέιν Μόεν. Ποιος είναι αυτός; Τον ξέρετε; Τον έχετε ακούσει ξανά; Είναι σημαντικός; Έχει προβιβαστεί ποτέ; Θέλουν να το πάρει ξανά η Σεβίλλη. Απλά ας μα το πουν για να κάνουμε στην άκρη. Γιατί κύριε Πλατινί δείχνετε μίσος για τα έξι εκατομμύρια οπαδών μας και τους υπόλοιπούς εκτός Ιταλίας; Θα πρέπει να πέσετε για ύπνο και να προσευχηθείτε για βελτίωση. Ποια είναι η αξιοπιστία που έχετε πιά; Όνειρα γλυκά, Πλατινί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντε λαουρεντις Νάπολι Μισέλ Πλατινί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ