Φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά σε χωριό των Σερρών -Χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ - iefimerida.gr

Φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά σε χωριό των Σερρών -Χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδιο σε βάρος του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Πεθελινό των Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του κ.Σαμαρά στη Βόρεια Ελλάδα μία ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να γίνουν δύο προσαγωγές.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ο κύριος Σαμαράς βρισκόταν σε περιοδεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των Σερρών συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η ομάδα αυτή και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον του κατηγορώντας τον κυρίως για τις επιβαρυντικές αλλαγές στις συντάξεις των αγροτών.

Υπήρξε μεγάλη ένταση, ο αστυνομικός διευθυντής διέταξε τις προσαγωγές, αλλά όταν οι δύο προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνηση Σερρών μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μία πολιτευτής με μία ομάδα πολιτών μετέβησαν στην αστυνομική διερεύνηση και ζητούσαν την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ