Porsche 180.000 ευρώ το δώρο γενεθλίων της Αμάλ στον Κλούνεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Porsche 180.000 ευρώ το δώρο γενεθλίων της Αμάλ στον Κλούνεϊ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε η Amal Alamuddin για τον αγαπημένο σύζυγό της George Clooney, ο οποίος γιόρτασε στις 6 Μαΐου τα 54 του χρόνια.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Design and Trend θέλει την δικηγόρο να αγόρασε στον οσκαρικό ηθοποιό την Porsche 911 GT3 RS, αξίας περίπου 180.000 ευρώ.

Porsche 180.000 ευρώ το δώρο γενεθλίων της Αμάλ στον Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ο Τζορτζ λατρεύει το αυτοκίνητό του. είναι από τους ανθρώπους που θέλει ένα γρήγορο και με στιλ αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο τα έχει και τα δυο», λέει άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

«Η Αμάλ έψαχνε για το σωστό αυτοκίνητο για εκείνον, ώστε να αντικατασταθεί η μαύρη Porsche 911, με ένα πολύ γρηγορότερο αυτοκίνητο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «το έχει ήδη οδηγήσει σε test drive».

Η Amal, όπως φαίνεται δεν λογαριάζει τα χρήματα και πέρα από την πανάκριβη Porsche αγόρασε στον αγαπημένο της και ένα μηχάνημα για να φτιάχνει smoothies.

Porsche 180.000 ευρώ το δώρο γενεθλίων της Αμάλ στον Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ