Δραγασάκης: Δεν έχουμε λαϊκή εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ - iefimerida.gr

Δραγασάκης: Δεν έχουμε λαϊκή εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα ότι θα καταγραφούν ενδείξεις προόδου στο Eurogroup της Δευτέρας, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Μιλώντας στην βρετανική Guardian ο κ. Δραχασάκης υποστήριξε ότι τα μέλη του Eurogroup «θα κατανοήσουν ότι μία συμφωνία είναι ορατή» και θα καταγραφούν σημεία προόδου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι περιμένει μια ενθαρρυντική δήλωση εκ μέρους των δανειστών.

«Οι διαπραγματεύσεις μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι υπάρχουν σημεία σύγκλισης τόσο στις μεταρρυθμίσεις όσο και σε πολιτικό επίπεδο και ως εκ τούτου θεωρώ ότι μία συμφωνία είναι πιθανή και συμφέρει και τις δύο πλευρές», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο Γ. Δραγασάκης επανέλαβε ότι η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί επιλογή για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς «δεν έχουμε λαϊκή εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από το ευρώ και δεν αποτελεί επιλογή ούτε για την κυβέρνηση, ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ