Παναγιωταρέα εναντίον Κουτσούμπα -Αναβλήθηκε η δίκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Παναγιωταρέα εναντίον Κουτσούμπα -Αναβλήθηκε η δίκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το σκίτσο που σκαρώθηκε για την περίσταση να έδειχνε ότι η Αννα Παναγιωταρέα θα τις «φάει» από την Δέσποινα Κουτσούμπα, ή τέλος πάντων ότι η δεύτερη θα κουνήσει τη γροθιά της προς την πρώτη.

Μπορεί πολλοί να έδιναν ραντεβού στα δικαστήρια της Ευελπίδων ώστε να υπερασπιστούν την κ. Κουτσούμπα (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) που θα δικαζόταν μετά από αγωγή της γνωστής δημοσιογράφου.

Παναγιωταρέα εναντίον Κουτσούμπα -Αναβλήθηκε η δίκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική: ακόμα και οι συνάδελφοι αρχαιολόγοι της Δέσποινας Κουτσούμπα δεν ήταν εκεί.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων είχε κηρύξει στάση εργασίας από το πρωί μέχρι τις 12 για την συγκέντρωση στα δικαστήρια, αλλά η συγκέντρωση δεν έγινε, καθώς ελάχιστοι πήγαν.
Η δίκη αναβλήθηκε με την απολυτη συμφωνια της συνηγόρου της κ. Κουτσούμπα. Αιτία, η συμμετοχή του συνηγόρου της κ. Παναγιωταρέα σε άλλη δίκη την ίδια ώρα, στη δίκη της Energa, η οποία κρίθηκε μεγάλης σημασίας, με αποτέλεσμα η δίκη Παναγιωταρέα εναντίον Κουτσούμπα να αναβληθεί για τον Νοέμβριο.
Με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ διευκρινίζει ότι πήρε θέση ως προς τον τυποκτόνο νόμο και όχι ως προς την ουσία της υπόθεσης με την αγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ