Το Peugeot Vision Gran Turismo έχει 875 άλογα και δυστυχώς είναι μόνο εικονικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Peugeot Vision Gran Turismo έχει 875 άλογα και δυστυχώς είναι μόνο εικονικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Gran Turismo 6, το διάσημο παιχνίδι για το Playstation, έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο αντιπαράθεσης των αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες η μια μετά την άλλη παρουσιάζουν συνεχώς όλα και πιο εντυπωσιακά, δυνατά και γρήγορα μοντέλα.

Τελευταία παρουσία το Peugeot VGT, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σύντομα στα πλαίσια μιας δωρεάν αναβάθμισης, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς του το ύψος του μόλις που ξεπερνά το 1 μέτρο και δεν χρειάζεται καμία απολύτως αεροδυναμική βελτίωση.

Ο κινητήρας που κινεί το εντυπωσιακό αμάξωμα είναι ένας V6 3.200 κυβικών, φυσικά turbo, με 875 άλογα που κινούν μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων όλους τους τροχούς. Αντίστοιχα το βάρος δεν ξεπερνά τα 875 κιλά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ιδανική αναλογία 1:1 κιλών ανά ίππο, που έχει σα συνέπεια το 0-100 να ολοκληρώνεται σε μόλις 1,73 δεύτερα.

Από κει και πέρα οι τροχοί είναι τεράστιοι –ζάντες 22 ιντσών μπροστά και 23 πίσω- ενώ αντίστοιχα μεγάλα είναι και τα δισκόφρενα της Brembo -380 και 337 χιλιοστά μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Το Peugeot Vision Gran Turismo έχει 875 άλογα και δυστυχώς είναι μόνο εικονικό [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το Peugeot Vision Gran Turismo έχει 875 άλογα και δυστυχώς είναι μόνο εικονικό [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playstation peugeot vision Gran Turismo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ