Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε - iefimerida.gr

Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου».

Αυτό θα υποστηρίξει στην απολογία της η 25χρονη μητέρα της Άννυς, που βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς και με ψευδορκία.

«Επαναλαμβάνω: εγώ το παιδί το άφησα για να πάει στη γιαγιά του, μητέρα του συγκατηγορουμένού μου, όπως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος», αναμένεται να πει, μεταξύ άλλων.

«Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η Αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πώς λειτουργούσε έτσι, αφού έβλεπε την Αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του», σημειώνεται στο υπόμνημά της.

Στο υπόμνημά της η μητέρα της μικρής Άννυς επαναλαμβάνει ότι στις 20 Μαρτίου ταξίδεψε στη Γερμανία προκειμένου να συναντήσει κοσμηματοπώλη που θα της έδινε χρήματα για να πάει να ζήσει εκεί μαζί με την κόρη της.

Παράλληλα, ξετυλίγει το κουβάρι των ψεμάτων που υποστηρίζει ότι της είπε ο πατέρας και δολοφόνος της Αννυς. Οπως αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημά της, μετά τις 9 Απριλίου, άρχισε να της λέει ψέματα, ότι το παιδί είναι καλά αλλά δεν μπορούσε να του μιλήσει καθώς ήταν στο σπίτι της μητέρας του στου Ρέντη.

Στις 14 Απριλίου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «κλαίγοντας μου έλεγε ότι δεν είναι καλά, ότι δεν τον ενδιέφεραν τα λεφτά και μου ζητούσε να γυρίσω πίσω, γιατί του είχε συμβεί κάτι κακό. Το απέδωσα στα ναρκωτικά αυτά που έλεγε και δεν του έδωσα περαιτέρω σημασία. Το ίδιο συνέβη και την επομένη. (...)Μου έλεγε συνέχεια θέλω να γυρίσεις, θέλω να γυρίσεις. Μου έλεγε όμως πράγματα ακαταλαβίστικα, γι αυτό και πάλι τα απέδωσα στα ναρκωτικά.

Στη συνέχεια σημειώνει ότι στις 22 Απριλίου επέστρεψε από τη Γερμανία και όταν ζήτησε να δει το παιδί της τότε της είπε για πρώτη φορά την ιστορία με την εξαφάνιση, ότι δηλαδή άνοιξε την πόρτα μόνο του και έφυγε. Τότε της πρότεινε να πάνε μαζί στη Σόφια για να ενημερώσουν τον πατέρα της για την εξαφάνιση. «Μετά από μεγάλη πίεση που μου ασκήθηκε δέχθηκα και πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου, ότι θα πηγαίναμε στη Σόφια». Σύμφωνα με το απολογητικό της υπόμνημα, μάλιστα, αναχώρησαν για τη Βουλγαρία το ίδιο απόγευμα!

Σύμφωνα με την μητέρα της μικρής Αννυς, στο σπίτι των γονιών της πήγε μόνο ο πατέρας δολοφόνος, άφησε 700 ευρώ είπε στον αδελφό της που τον ρώτησε τι κάνει το παιδί, ότι είναι καλά και μετά έφυγε, χωρίς να πει την ιστορία της εξαφάνισης.

«Δεν επέστρεψε όμως τόσο σύντομα στο ξενοδοχείο για να με βρει. Ελειψε για κάποιες ώρες. Οταν γύρισε μου είπε, ότι όλα ήταν εντάξει και ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε αμέσως στην Αθήνα, για να ψάξουμε το παιδί», προσθέτει.

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία κι ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι τώρα ε«κ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκο, δεν ξέρω πως αλλά όλα αυτό δείχνουν...».

Όταν γυρίσαμε στην Αθήνα, μου είπε να επινοήσω την ιστορία με την Σίλβια για να μην στραφούν οι αρχές σε αυτόν που είχε «μπλεξίματα», αναφέρει στη συνέχεια για να εξηγήσει τις συνεχείς αντιφάσεις στις καταθέσεις των δυο τους σε όλη την διάρκεια της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, η μητέρα της Αννυ δηλώνει πως ο πατέρας του παιδιού της δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές χτυπώντας την και πως το περισσότερο που είχε κάνει ήταν να την «μαλώσει».

Διαβάστε το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η Μπορίσοβα στον ανακριτή:

Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 0
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 1
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 2
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 3
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 4
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 5
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 6
Από τον ερχομό της μικρής Αννυς στην Αθήνα στις 14/2 ως τη δολοφονία -Η μητέρα περιγράφει αναλυτικά τι έγινε  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ