Ο Καραμανλής στηρίζει τον Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Ο Καραμανλής στηρίζει τον Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δια των… «πραιτόρων» του συνεχίζει να παρεμβαίνει στη δημόσια ζωή του τόπου ο τέως πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Σήμερα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω συνέντευξής του στο κρατικό ραδιόφωνο φρόντισε να αδειάσει τον Γιώργο Αλογοσκούφη για την συνέντευξη που είχε δώσει στο Κυριακάτικο Βήμα, μέσω της οποίας κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή για το γεγονός πως δεν προωθηθήκαν κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Εκτός αυτού όμως, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών φρόντισε να στείλει και μήνυμα στήριξης προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη αποδεικνύοντας ότι οι το καραμανλικό μπλοκ θα συνταχθεί με την υποστηρικτική γραμμή του πρώην νομάρχη. Μάλιστα, ο καθηγητής της Νομικής φρόντισε εμμέσως πλην σαφώς να στείλει και μήνυμα προς την κυβέρνηση.

«Πρέπει να δούμε και να δει και η κυβέρνηση το εάν και κατά πόσο μια πολύ μικρή ποινή , ασήμαντη ποινή, που σε άλλες περιπτώσεις δεν έχει καμία επίπτωση σε δημόσιους λειτουργούς, είναι δυνατό να φτάνει μέχρι την αργία, που είναι μια πολύ «βαριά» ποινή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ