Χιου Τζάκμαν: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χιου Τζάκμαν: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι πάσχει από βασικοκυτταρικό καρκίνωμα στη μύτη το 2013, ο Χιου Τζάκμαν ξεκίνησε να μιλάει ανοιχτά για την ασθένειά του.

Στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο WHO Magazine ότι τους τελευταίους 18 μήνες του εμφανίστηκαν τέσσερις φορές βασικοκυτταρικά καρκινώματα -πρόκειται για τον πιο συνηθισμένο καρκίνο του δέρματος- και ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πιθανότατα θα εμφανιστούν ακόμα περισσότερα καθώς περνάει ο καιρός.

Χιου Τζάκμαν: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο γιατρός που τον παρακολουθεί, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, του είπε ότι αν αυτός είναι ο μοναδικός σταυρός που θα κουβαλήσει στη ζωή του, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό.

Ο Τζάκμαν που είναι υποχρεωμένος να κάνει εξετάσεις στο δέρμα του κάθε τρεις μήνες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αφαίρεσε καρκινικά κύτταρα τον Νοέμβριο του 2013.

Ευτυχώς για τον ίδιο, ενώ γύριζε το “X Men: Days of Future”, η makeup artist παρατήρησε μία μικρή κηλίδα αίματος στη μύτη του, και έτσι σκέφτηκε να ελέγξει το φαινομενικά αθώο σημάδι.

Χιου Τζάκμαν: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τότε, και η σύζυγος του δημοφιλούς σταρ, η Ντέμπορα Λι Φέρνες με την οποία είναι παντρεμένος από το 1996 και έχει δύο παιδιά, τον παρότρυνε να ζητήσει την συμβουλή ενός γιατρού. «Η Ντεμπ μου είχε πει να ελέγξω το σημάδι στη μύτη μου. Φίλε, είχε δίκιο! Είχα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Σας παρακαλώ, μην είστε ανόητοι όπως εγώ. Κάντε εξετάσεις. Και χρησιμοποιήστε αντηλιακό», είχε γράψει στο Instagram ο ηθοποιός.

Ο Γούλβεριν δήλωσε ότι τη δεύτερη φορά που παρατήρησε κάποιο σημάδι, το πέρασε για φακίδα, αλλά και αυτό ήταν καρκινικό, ενώ την τρίτη η διαπίστωση έγινε επειδή παρατήρησε αίμα στη μύτη του.

Όπως αποκάλυψε όμως, το πιο ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι την τρίτη φορά που του εμφανίστηκε ο καρκίνος, είχε κάνει τσεκ απ μόλις μία εβδομάδα πριν και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. «Μέσα σε αυτή την εβδομάδα είχε μεγαλώσει και ήταν πιθανότατα ο μεγαλύτερος που είχα», τονίζει στη συνέντευξή του.

Σε περσινή του συνέντευξη για το ίδιο θέμα είχε πει: «Σε ότι αφορά στο μέλλον είμαι ρεαλιστής και είναι περισσότερο πιθανό να αποκτήσω πολλούς περισσότερους (σ.σ. καρκίνους) παρά έναν, κάτι που είναι σύνηθες για έναν Αυστραλό με αγγλικές ρίζες που ζει στην Αυστραλία όπου δε θυμάμαι να έχουν συμβουλέψει ποτέ για τη χρήση αντηλιακού».

Χιου Τζάκμαν: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιου Τζάκμαν καρκίνος μύτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ