Τα πιο όμορφα δώρα για την γιορτή της Μητέρας - iefimerida.gr

Τα πιο όμορφα δώρα για την γιορτή της Μητέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από την γιορτή της Μητέρας, η οποία έχει καθιερωθεί την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, και πολλοί από εμάς είναι στην διαδικασία αναζήτησης του τέλειου δώρου.

Από το πιο απλό μέχρι το πιο ευφάνταστο, όλες ανεξαιρέτως οι μητέρες θα πετάξουν από την χαρά τους, άμα δείξετε πως τις θυμηθήκατε.

Αν αναζητάτε το τέλειο δώρο σας έχουμε μερικές ιδέες, που θα σας φανούν χρήσιμες.

Τσάντα ή πορτοφόλι

Τι πιο απλό και σίγουρο από το να αγοράσετε μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι. Και τα δύο αποτελούν βασικό αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Επενδύστε σε κλασσικά ή πιο φλούο χρώματα αναλόγως το στυλ της.

Πηγαίνετε για φαγητό

Σχεδιάστε να βγείτε βόλτα και μετά καταλήξτε στο αγαπημένο της στέκι. Αν δεν έχει διαλέξτε ένα όμορφο μέρος με καλό φαγητό για να γιορτάσετε μαζί της.

Κλείστε της ραντεβού στο κομμωτήριο

Πολλές είναι οι μαμάδες που δεν έχουν χρόνο να πάνε κομμωτήριο, εξαιτίας της δουλειάς και των οικογενειακών υποχρεώσεων. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα την ανανεώσει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ρούχα

Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενος από τα καινούργια ρούχα. Αν ξέρετε πως της λείπει κάτι, προχωρήστε χωρίς δισταγμό στην αγορά του. Αν πάλι δεν το γνωρίζετε προτιμήστε να διαλέξετε κάτι που να είστε σίγουροι πως θα της πηγαίνει.

Μια μέρα σε σπα

Αν το μπάτζετ σας σας το επιτρέπει χαρίστε στη μητέρας σας μια μέρα σε ένα σπα. Θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει και μετά από αυτό θα σας ευχαριστεί για τη μοναδική εμπειρία.

Μια κορνίζα με τη φωτογραφία που είστε μαζί

Οσο ξεπερασμένο και να σας ακούγεται μια κορνίζα και μια φωτογραφία θα κάνουν την διαφορά. Επενδύστε στο συναισθηματικό του δώρου και δεν θα χάσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιορτή της μητέρας δώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ