Στην επίθεση περνάει ο Μάρδας: Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πίσω από τα δημοσιεύματα για τις 80.000 ευρώ

Σε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως μετέφερε 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου προχώρησε ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, άφησε υπαινιγμούς πως πίσω από το δημοσίευμα βρίσκονται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως τα στοιχεία που έχει η «Θεσσαλονίκη» δεν είναι γραπτά και δόθηκαν μέσω τηλεφώνου.

«Πριν δυο ημέρες η Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» φωτογράφιζε κατά πολλούς, το άτομό μου ως εκείνο που μετέφερε μέσω Eurobank 80 χιλιάδες ευρώ, στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2015. Η Bild με ονομάτισε!», έγραψε και συνέχισε: «Ολα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να θεωρηθούν (τουλάχιστον) ανακρίβειες, που αποδεικνύονται, εκτός των άλλων γραπτών στοιχείων (κινήσεις λογαριασμών, «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 27/4 με κινήσεις λογαριασμών έως τις 24/4) από μια απλή βεβαίωση της τράπεζας Eurobank. Η τελευταία θα σταλεί σε όλους του Βουλευτές».

«Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ένα. Η εφημερίδα, απ’ όσο έμαθα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για τα ανωτέρω και η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά!!!», προσέθεσε και κατέληξε:

«Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ