Η μητέρα της Αννυς ξεσπά: Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου - Θα τον κόβω σιγά σιγά, θα του βγάλω τα νύχια πρώτα - iefimerida.gr

Η μητέρα της Αννυς ξεσπά: Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου - Θα τον κόβω σιγά σιγά, θα του βγάλω τα νύχια πρώτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα της Αννυς μίλησε μέσα απο τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται και ξέσπασε εναντίον του συντρόφου της που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την 4χρονη κόρη της.

Οργισμένη, μιλάει για τον πατέρα του παιδιού της (στην εκπομπή «Μία» του Star), ο οποίος σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα του. Μάλιστα, απειλεί πως θα του κάνει ό,τι έκανε και στο αγγελούδι της με ανατριχιαστική περιγραφή.

«Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου, ο μ@λ@κ@ς, ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει. Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου, εκεί θα πάω, στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει… Θα τον κόβω σιγά σιγά. Θα του βγάλω τα νύχια πρώτα», λέει.

Η 25χρονη εξηγεί γιατί άφησε τη μικρούλα στον 27χρονο παιδοκτόνο και έφυγε ταξίδι στη Γερμανία, ενώ ήξερε τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τον βίαιο χαρακτήρα του: «Με τη συμφωνία να κρατήσει το παιδί η μάνα του ήταν όλα. Η μάνα του το έπαιρνε για 15 μέρες, ήταν στην μάνα του, αυτός πήγε και το πήρε από εκεί».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ήξερε για το τραγικό τέλος της κόρης της, ενώ δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση φρίκης… Όπως ισχυρίζεται, ο φίλος του πατέρα, ο οποίος αποκάλυψε και την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μικρής, τον εκβίαζε, ζητώντας του πέντε χιλιάδες ευρώ για να μη μιλήσει.

«Δεν μου είπε γιατί το σκότωσε, ποτέ δεν μου είπε τέτοιο πράγμα, ποτέ. Τώρα έμαθα τις λεπτομέρειες, ο Σταύρος (σ.σ.: Γεωργίου, δικηγόρος) μου τα είπε. Ο Ν… (φίλος του πατέρα) ήξερε και του ζήταγε λεφτά για να μην το πει σε μένα. Πέντε χιλιάδες ευρώ του ζήταγε, πέντε!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννυ μητέρα δολοφόνος Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ