1.800 κυβικά και 300 άλογα για τη νέα Alfa Romeo Giulia - iefimerida.gr

1.800 κυβικά και 300 άλογα για τη νέα Alfa Romeo Giulia

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 24 Ιουνίου, ημέρα των «γενεθλίων» της η Alfa Romeo θα παρουσιάσει το καινούργιο της μεσαίο μοντέλο, που έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό.

Η καινούργια Giulia, κατά πάσα πιθανότητα αλλά όχι και 100% αυτό θα είναι το όνομά της, αναμένεται να έχει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα εμφάνιση και καινούργιους κινητήρες. Όπως έναν τετρακύλινδρο βενζίνης 1.800 κυβικών, ο οποίος στη βασική του εκδοχή θα έχει ένα turbo και θα αποδίδει 240 άλογα.

Στην κορυφαία του, με δύο turbo και αρκετά τεχνολογικά high light θα φτάνει τους 300 ίππους, που θα εξασφαλίζουν στη Giulia, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ένα 0-100 σε 6,0 δεύτερα και μια τελική που θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240.

Η top κορυφαία Giulia θα κινείται από έναν V6 3.000 κυβικών με διπλά turbo και 526 άλογα προκειμένου να αντιπαρατεθεί με τα αντίστοιχα AMG, M και RS αυτής της κατηγορίας.

1.800 κυβικά και 300 άλογα για τη νέα Alfa Romeo Giulia | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Alfa Romeo Giulia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ