Ιλιον: Ο δήμος αρνείται να καταθέσει τα ταμειακά του διαθέσιμα στην ΤτΕ - iefimerida.gr

Ιλιον: Ο δήμος αρνείται να καταθέσει τα ταμειακά του διαθέσιμα στην ΤτΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται να καταθέσει τα ταμειακά του διαθέσιμα ο δήμος του Ιλιον μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δεσμεύσει τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου να μην προβούν σε οποιαδήποτε μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το δημοτικό συμβούλιο του Ιλιον δεν έμεινε μόνο εκεί. Καταγγέλλει ως «απαράδεκτη τη μεθόδευση της Κυβέρνησης και την απόφασή της να προχωρήσει στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση με την οποία πλήττει ευθέως τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και ουσιαστικά ακυρώνει τον ρόλο της».

Επιπλέον, κρίνει ως «μη ικανοποιητικές» τις εξηγήσεις που παρείχε στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημ. Μάρδας και καλεί σε δυναμική κινητοποίηση αιρετούς και εργαζομένους με το μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, την ημέρα της συζήτησης της Π.Ν.Π. στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ