Απίστευτος διάλογος του πατέρα της Αννυς με αστυνομικό: «Ξέρεις τι έκανες;» - «Φέρτε μου έναν φραπέ και τη δόση μου» - iefimerida.gr

Απίστευτος διάλογος του πατέρα της Αννυς με αστυνομικό: «Ξέρεις τι έκανες;» - «Φέρτε μου έναν φραπέ και τη δόση μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήκουστα ήταν αυτά που είπε ο πατέρας της τετράχρονης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του που κράτησε πέντε ώρες. Για μετρ στο ψέμα και θέατρο κάνουν λόγο οι αξιωματικοί.

Σύμφωνα με το Mega, ο αστυνομικός που τον ανέκρινε είπε πως πρόκειται για έναν νεαρό που είναι απόλυτα ψύχραιμος, μεθοδικός και που πετύχαινε αυτό που ήθελε με την πονηριά του.

Αστυνομικός: Εχεις καταλάβει τι έχεις κάνει; Εχεις καταλάβει τι μου λες; Εχω ανακρίνει εγκληματίες και όλο το οργανωμένο έγκλημα, ξέρεις τι μου λες αυτή τηυ στιγμή;

Δράστης: Εγώ το μόνο που θέλω να μου φέρεις τώρα είναι ένα φραπέ γλυκό, ψωμί και να με πας και για τη δόση μου. Και θα είμαι μια χαρά με αυτά.

Ο 27χρονος δράστης επιμένει να λέει δεν σκότωσε αυτός το παιδί και ότι δεν ξέρει πως πέθανε η μικρή Αννυ.

Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν ψηλά στον τοίχο και αυτό σύμφωνα με ειδικούς δείχνει ένα βίαιο και ακαριαίο χτύπημα.

Σύμφωνα με τον φίλο του Σάββα το παιδί είχε υποστεί πολλές φορές κακοποίηση από τον πατέρα του.

  • Ο Σάββας δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί
  • Του είχε κάνει μπάνιο με κρύο νερό μέσα στον χειμώνα, σαν να το τιμωρεί για κάτι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάβαβς Άννυ παιδοκτόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ