Πρόσωπα-κλειδιά οι πρώτοι μάρτυρες στην Εξεταστική για το Μνημόνιο: Πάει και ο Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Πρόσωπα-κλειδιά οι πρώτοι μάρτυρες στην Εξεταστική για το Μνημόνιο: Πάει και ο Παπακωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε συνδρίαση.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Δημήτρης Βίτσας, ενώ, η Εξεταστική πρέπει να παραδώσει το πόρισμα έως τις 6 Οκτωβρίου με μια δίμηνη παράταση αν χρειαστεί.

«Θα διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες μέχρι το κόκαλο και στον βαθμό που γίνεται θα αποδοθούν. Δεν θα υπάρξει καμία σκοπιμότητα συγκάλυψης αλλά και καμία στοχοποίηση προσώπων. Οι ευθύνες θα πάρουν το δρόμο τους εάν αυτές υπάρξουν. Να κληθούν όλα τα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν θα κληθούν απλά για να κληθούν» τόνισε ο κ. Βίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι μάρτυρες που θα κληθούν θα είναι πρόσωπα-κλειδιά της περιόδου, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ