Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομά του έχει συνδεθεί με ορισμένες μεγάλες επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Μετά από τρία χρόνια, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας χρέη σκάουτερ στη Λατινική Αμερική.

Στην οικογένειά του «τριφυλλιού» επιστρέφει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Αργεντινός άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει καθήκοντα σκάουτερ για το «τριφύλλι», με έμφαση στην αγορά της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει άριστα.

Ο Ρότσα υπηρέτησε τους «πράσινους» ως ποδοσφαιριστής από το 1979 μέχρι 1989 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ), ενώ στη συνέχεια διετέλεσε προπονητής της ομάδας σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις: τη διετία 1994-1996 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ, οδηγώντας την ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ), το 1999 και το 2012, ενώ πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας Κ20 του συλλόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ