Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό και Αγγελόπουλο για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος - iefimerida.gr

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό και Αγγελόπουλο για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος απολογήθηκαν στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος μετά και από απόφαση του εισαγγελέα.

Στο γραφείο του ανακριτή παρουσιάστηκε νωρίς το πρωί ο παίκτης της ομάδας Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση. Δεν έμεινε πολύ ώρα μέσα κι αφού μίλησε στον Γιώργο Ανδρεάδη, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Νωρίτερα είχε παρουσιαστεί ο βοηθός του Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσσης, ο οποίος ήρθε να καταθέσει υπέρ των κατηγορούμενων Σπανού και Αγγελόπουλου.Να θυμίσουμε ότι ο Πίτου Γκαρσία, ο Κατσουράνης, ο Ναπολεόνι και ο Κυβρακίδης δεν είχαν ξεκινήσει στο ματς του Καραϊσκάκη και σύμφωνα με την κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο Σα Πίντο δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή των παραγόντων του Ατρομήτου. Μάλιστα ο Γιώργος Σπανός υπέβαλε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή!

Ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, που είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση για τον ίδιο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Λίγο πριν τις 11:00 έκανε την εμφάνιση του και ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός που κατηγορείται για δωροδοκία και δωροληψία, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνήγορος του είναι ο Γιάννης Ηρειώτης, πρώην μέλος του Δ. Σ. του Παναθηναϊκού. Η κατάθεση του παράγοντα της αθηναϊκής ομάδας, ξεκίνησε μετά τις 11.30. Στις 13.40 οι δύο κατηγορούμενοι αποχώρησαν από την Ευελπίδων, χωρίς να τους έχει επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος, σύμφωνα με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σπανός Ατρόμητος ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ