Χαστούκι οπαδού στον Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαστούκι οπαδού στον Λούκας Πέρεθ του ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει ξεφύγει πλέον με το φάσμα του υποβιβασμού να ταράζει ολόκληρη την πόλη. Ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ισπανική ομάδα από τον ΠΑΟΚ έπεσε θύμα χειροδικίας μετά το τέλος του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Οι οπαδοί της Ντεπορτίβο είχαν επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας, πριν την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ προκειμένου να ζητήσουν το λόγο από τους παίκτες του συλλόγου. Το κλίμα ήταν τεταμένο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν θετικά για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Το ισόπαλο 1-1 δεν ευνόησε στη μάχη αποφυγής υποβιβασμού με τους μισούς θεατές στο «Ριαθόρ» να χειροκροτούν και τους άλλους μισούς να βρίζουν τους παίκτες. Ένας πιο θερμόαιμος οπαδός μάλιστα δεν δίστασε να χτυπήσει τον Λούκας, προκαλώντας φυσικά την έκρηξή του. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η «As» και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ