Ησυχος: Να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ στις 12 Μαΐου - iefimerida.gr

Ησυχος: Να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ στις 12 Μαΐου

Kostis Ntantamis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με την καταβολή της δόσης προς το ΔΝΤ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Κώστας Ησυχος.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης είναι να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις εντός συνόρων με την πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν το ΔΝΤ να ζητά από τους Ευρωπαίους διαγραφή του χρέους της χώρας, τόνισε πως «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα μεγάλα ζιγκ ζαγκ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Κριστίν Λαγκάρντ».

Παράλληλα, ο κ. Ησυχος προσέθεσε πως δύσκολα μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά προσεγγίσεις που θα ακυρωθούν αύριο από τους ίδιους που σήμερα λένε άλλα.

Μέλημα της κυβέρνησης, όπως ανέφερε, είναι η απομείωση του χρέους για να μην αποτελέσει καρκίνωμα για τις επόμενες γενιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Ησυχος μη καταβολή δόσης ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ