Πρώτος στόχος ο Ρομπίνιο για τον Ολυμπιακό - Σε ανοιχτή γραμμή με τον Βραζιλιάνο σταρ - iefimerida.gr

Πρώτος στόχος ο Ρομπίνιο για τον Ολυμπιακό - Σε ανοιχτή γραμμή με τον Βραζιλιάνο σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του όμως ο Μίτσελ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Φέτος όμως ο Βίτορ Περέιρα συμφωνεί και ο Ρομπίνιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στη Μίλαν αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Σάντος, η οποία ρίχνεται σε λίγες μέρες στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Μίνο Ραϊόλα, τον διάσημο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μάλιστα δεν είναι καθόλου αρνητικός για να πει το «ναι» και να έρθει στην Ελλάδα. Από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί μια μεταγραφή τέτοιου επιπέδου και έχει δώσει εντολή να «τρέξει» με κάθε... κόστος, η παρουσία του Ρομπίνιο στο Φάληρο δεν θα πρέπει να θεωρείται σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Εκτός πάντως από τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο. Ο 23χρονος σέντερ φορ της Εστουντιάντες απασχολεί εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες τους ερυθρόλευκους, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να έχει πάρει το «πράσινο φως» προκειμένου να τρέξει προσωπικά την υπόθεση. Η δυσκολία φυσικά είναι μεγάλη στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτή την στιγμή απασχολεί σχεδόν τη μισή Ευρώπη και είναι λογικό η Εστουντιάτες να επιθυμεί να τον πουλήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπίνιο Ολυμπιακός μινο ραιολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ