Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εντυπωσιακό ξανθό μοντέλο θα είναι η αντικαταστάτρια του Τζέρεμι Κλάρκσον στην δημοφιλή εκπομπή Top Gear, όπως αποφάσισε το BBC.

Το βρετανικό κανάλι, μετά την μπουνιά που έριξε ο Κλάρκσον σε μέλος της ομάδας του επειδή δεν του έφερε φαγητό, αποφάσισε να αντικαταστήσει όλη την ομάδα της επιτυχημένης εκπομπής με παγκόσμια εμβέλεια.

Σύμφωνα με τον James Rothwell της Telegraph, η νέα ομάδα θα αποτελείται από το μοντέλο Jodie Kidd, τον ηθοποιό Philip Glenister και τον παρουσιαστή Guy Martin.

Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 36χρονη Kidd, είναι πρώην μοντέλο και τηλεπερσόνα. Έως πρόσφατα παρουσίαζε το σόου "The Classic Car Show" στο Channel 5. Η Kidd είναι λάτρης των αυτοκινήτων και έχει εμφανιστεί στο "Top Gear" δύο φορές ως καλεσμένη.

Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο 52χρονος Glenister έχει παίξει σε βρετανικά τηλεοπτικά σόου, όπως το "Life on Mars" και το "Ashes to Ashes". Πρόσφατα παρουσίαζε το "For the Love of Cars" στο βρετανικό Channel 4.

Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο 33χρονος Martin, είναι δημοφιλής παρουσιαστής αγώνων μοτοσυκλέτας ενώ έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Tourist Trophy του Isle of Man.

Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ