Νίκη 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή - Δύο γκολ ο Αραβίδης [βίντεο]

Τη νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε η ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League, ξεπερνώντας άμεσα την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή. Διπλό πέτυχε ο «Γηραιός» επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας της Ένωσης, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους στο πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι και ο Αραβίδης με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-0. Η συνέχεια άνηκε όμως στην Παναχαϊκή, η οποία έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφρίσει, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στη λήξη του πρώτου μέρους.


Στο 2ο μέρος, φαίνεται ότι οι φωνές του Τραϊανού Δέλλα έπιασαν τόπο και η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά. Ο Κρισάντους είχε μια καλή στιγμή στο 48΄με την Ένωση να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Στο 68' τελικά ήρθε το 2ο τέρμα για την Ένωση. Ο Αραβίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους δίχως να αλλάξει πορεί και κατέληξε στα δίχτυα των Πατρινών για το 2-0. Απελευθερωμένη πλέον από το άγχος της νίκης η ΑΕΚ, δημιούργησε κι έχασε άλλες τέσσερις καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος, με σπουδαιότερη αυτή του 87' 'οταν ο Τζανετόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κοντινό πλασέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπακάκης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με όμορφο σουτ στο παραθυράκι του Γεωργακόπουλου.

Συνθέσεις
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους
Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Στεργίδης, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας, ο Ηρακλής πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Βόλο με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε και ο Απόλλων Σμύρνης από την έδρα της Λάρισας.

Βαθμολογία Πλέι-οφ

1. Ηρακλής 13
2. ΑΕΚ 13
3. Απόλλων 4
4. ΑΕΛ 3
5. Ολυμπιακός Β. 1
6. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναχαϊκή Football League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ