Προ των πυλών η πολυαναμενόμενη «ταμπλέτα» της Άμαζον - iefimerida.gr

Προ των πυλών η πολυαναμενόμενη «ταμπλέτα» της Άμαζον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρχεται η νέα ταμπλέτα-των 199 δολλαρίων- της Kindle της Amazon που θα ονομάζεται «Kindle Fire», την οποία παρουσίασε σήμερα ο Τζεφ Μπέζος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Η «Kindle Fire» έχει οθόνη 7 ιντσών, είναι πολύ πιο ελαφριά από άλλες ταμπλέτες και «τρέχει» σε ειδικά προσαρμοσμένο λειτουργικό Android.

Οι διαστάσεις της, λοιπόν, είναι μικρότερες, ώστε να συμβαδίζουν με την πραγματικά ανταγωνιστικότατη τιμή, σε σχέση με το κυρίαρχο iPad. Θα διαθέτει 3G και Wi-Fi, αλλά και μία πολύ «διαφορετική» έκδοση του λειτουργικού της Google, Android. Το «Kindle Fire»,είναι σχεδιασμένο για την ανάγνωση βιβλίων αλλά και περιοδικών, για την παρακολούθηση βίντεο ή ταινιών, και για το άκουσμα μουσικής.

Επίσης, στα 199 δολάρια θα περιλαμβάνονται ως προσφορά 30 ημέρες δωρεάν συνδρομής στο «Amazon Prime», αλλά και η δυνατότητα ετήσιου πακέτου για παρακολούθηση ταινιών με την ειδική τιμή των 79 δολαρίων.Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες για το νέο προϊόν γίνονται δεκτές από σήμερα, αλλά η αποστολή του εμπορεύματος θα γίνεται μετά τις 15 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Android Amazon ταμπλέτα Kindle Fire Tablet PC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ