ΑΕΚ: Στόχος της ΑΕΚ το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Στόχος της ΑΕΚ το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δεδομένο ότι η δυναμική που έχει αναπτύξει πλέον η ΑΕΚ ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο από το γεγονός ότι επιλέχτηκε για να ανοίξει τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, κάτι που έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν τις εντυπώσεις με την πληρέστατη παρουσίαση του φακέλου της και τις προοπτικές της οικονομικής ανάπτυξης της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας. Οι κιτρινόμαυροι έδωσαν στη δημοσιότητα και σχετικό video από την εκδήλωση.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η εταιρία που επιλέχθηκε για να ανοίξει τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου την περασμένη Δευτέρα με την πανηγυρική ένταξη στο πρόγραμμα ELITE. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα ανήκει στο συγκεκριμένο φιλόδοξο πρόγραμμα, με το οποίο συνεργάζονται περισσότερες από 200 επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Οι υπεύθυνοι του καινοτόμου πανευρωπαϊκού προγράμματος ELITE της διαχειρίστριας εταιρείας του χρηματιστηρίου London Stock Exchange έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο της πανηγυρικής συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με την τιμητική αναγνώριση για την ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποτέλεσε το επίκεντρο στο διήμερο του επιμορφωτικού προγράμματος.

H AEK εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, τον οικονομικό της διευθυντή, Δημήτρη Πάτκα, τη νομική σύμβουλο, Κωνσταντίνα Μώρου και κέρδισε τις εντυπώσεις με την πληρέστατη παρουσίαση του φακέλου της και τις προοπτικές της οικονομικής ανάπτυξης της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας.

Στην επίσημη συνέντευξη που έδωσε μετά την παρουσίαση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αλέξης Δέδες τόνισε ότι οι τέσσερις στρατηγικοί στόχοι του club για το μέλλον αφορούν την αύξηση του μέσου όρου εισιτηρίων, τη διεύρυνση της βάσης των φίλων της ομάδας σε όλο τον κόσμο, την αύξηση των εμπορικών αλλά και τηλεοπτικών εσόδων και φυσικά την αγωνιστική πρόοδο του club και στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στις διοργανώσεις της UEFA. «Και φυσικά ένας ακόμα στόχος που δεν είναι… τελευταίος αφορά την ανέγερση του νέου μας γηπέδου («Αγιά-Σοφιά») που φιλοδοξούμε να γίνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στη χώρα, όχι μόνο από πλευράς θέσεων αλλά και από πλευράς θεαματικού ποδοσφαίρου και αγωνιστικών επιτυχιών» τόνισε ο κ. Δέδες.

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ κατέληξε τονίζοντας τα εξής: «Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Elite είναι για εμάς μία ευκαιρία να μοιραστούμε εμπειρίες και να μάθουμε από άλλες εταιρίες με τις οποίες έχουμε παρόμοιους στόχους. Εκτιμούμε ότι η συνεργασία μας με την Elite δεν θα μας αποφέρει μόνο εταιρικά κέρδη, αλλά θα ενδυναμώσει συνολικά την παρουσία μας στην κοινωνία μαζί με τις προοπτικές της βελτίωσης όλων των δεδομένων μας ως ποδοσφαιρική εταιρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΕ elite
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ