Ο Νίκος Μαστοράκης υπέρ της Μενεγάκη, «λιώνει» τον Πολυχρονίου: Είσαι γελοίος και τσιγκούνης - iefimerida.gr

Ο Νίκος Μαστοράκης υπέρ της Μενεγάκη, «λιώνει» τον Πολυχρονίου: Είσαι γελοίος και τσιγκούνης

Νίκος Μαστοράκης υπέρ της Μενεγάκη 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάβρος επιτέθηκε εναντίον του Γιώργου Πολυχρονίου ο Νίκος Μαστοράκης για τα μάτια της... ωραίας Ελένης.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του παρουσιαστή για την Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη συνέντευξή του, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη, με χαρακτηρισμούς όπως «εγωκεντρικός», «ανήθικος», «γελοίος» και «τσιγκούνης».


Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Νίκου Μαστοράκη:
Τι είχε πει εναντίον της Μενεγάκη ο Πολυχρονίου:
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Γιώργος Πολυχρονίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Join Us» και μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», αλλά και τις γυναίκες της ζωής του.
Ο πρώην παρουσιαστής, ο οποίος συνυπήρξε τηλεοπτικά επί δύο χρόνια με την «ωραία Ελένη» δεν αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για εκείνην.
«Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδώνα, με εντυπωσίασε. Μου ‘πιασε το χεράκι… έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (σ.σ. με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου). Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Δεν είναι χαρισματική με την έννοια του έμφυτου ταλέντου. Αυτό το μοντέλο δε θα ξαναπαρουσιαστεί εύκολα στην τηλεόραση. Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον. Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ