Ονομα-έκπληξη για πρόεδρος του Ολυμπιακού [εικόνα] - iefimerida.gr

Ονομα-έκπληξη για πρόεδρος του Ολυμπιακού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι επόμενο βήμα μετά τις δικαστικές εξελίξεις είναι η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, θα παραμείνει κανονικά μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αφεντικό που θα έχει λόγο σε όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

Αναφορικά με την θέση του προέδρου έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως αυτό του Σωκράτη Κόκκαλη junior, Μιχάλης Κουντούρης, Γιάννης Βρέντζος και Πέτρος Κόκκαλης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες και με βάση δημοσιεύμα κυκλοφορεί ακόμη ένα όνομα και μάλιστα γυναίκας για την θέση του προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Faliro Press News, τη θέση αναμένεται να αναλάβει η Ειρήνη Νταϊφά.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η απόφαση να εγκαταλείψει το ... "τιμόνι" του Ολυμπιακού και να δώσει τη σκυτάλη στην κ. Ειρήνη Νταϊφά ελήφθη σε συνάντηση που είχαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι της τελευταίας.
Νέα, έξυπνη, όμορφη, με αριστοκρατική φυσιογνωμία και καθαρό λόγο είναι η κόρη του αείμνηστου Σταύρου Νταϊφά! Άνθρωπος της αλληλεγγύης και της προσφοράς αλλά και των επιχειρήσεων και του εφοπλισμού. Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση ως πλοιοκτήτρια αλλά και ως φιλάνθρωπος. Είναι κυρίως δίπλα στους νέους ανθρώπους η Ειρήνη Νταϊφά. Δίνει υποτροφίες. Κρατά την μνήμη του πατέρα της ζωντανή! Είναι Ολυμπιακός... και τι ομάδα θα μπορούσε να είναι, αφού για πολλά χρόνια πίστευε ότι δεν υπήρχε άλλη ομάδα.. νόμιζε ότι έπαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός. Ενεργή και δραστήρια και πολιτικά. Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Πειραιά».

Ονομα-έκπληξη για πρόεδρος του Ολυμπιακού [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πλέον, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ομάδας.

Ονομα-έκπληξη για πρόεδρος του Ολυμπιακού [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πρόεδρος ΠΑΕ Μαρινάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ