Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες] - iefimerida.gr

Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν χρειάστηκε να κάνει την πρώτη εμφάνισή της με τον πρωτότοκο γιο της, 22 μήνες πριν, η δούκισσα του Κέμπριτζ διάλεξε ένα φόρεμα Jenny Packham.

Σε μία απαλή μπλε απόχρωση με λευκό πουά, το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον αιχμαλώτισε την προσοχή όλου του κόσμου και θύμισε παράλληλα ένα παρόμοιο, αλλά σε τιρκουάζ απόχρωση, που είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 1982.

Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με τη συγκεκριμένη σχεδιάστρια να αποτελεί μία από τις αγαπημένες της, καθώς την έχουμε δει να φοράει δημιουργίες της πολλές φορές, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε και το Σάββατο να βγει από το μαιευτήριο με το δεύτερο μωρό της φορώντας μία δημιουργία της Packham.

Και φυσικά δεν το μετάνιωσε, καθώς το floral μεταξωτό κίτρινο φόρεμά έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ για τη γέννηση του δεύτερου μωρού τους», έγραψε στο Instagram η Jenny Packham, ποστάροντας παράλληλα τη φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους έξω από το μαιευτήριο και σπεύδοντας να τονίσει ότι πρόκειται για ένα κατά παραγγελία φόρεμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη δούκισσα του Κέμπριτζ και άρα δεν υπάρχει δεύτερο.

Τι σημαίνει όμως αυτή η επιτυχία για την Jenny Packham, η οποία μέχρι να την ανακαλύψει η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν παρά μια άσημη σχεδιάστρια νυφικών και βραδινών φορεμάτων;

Η ιστορία το 2013 έδειξε ότι όταν η Κέιτ σύστησε στον βρετανικό λαό και τον κόσμο τον πρώτο της γιο, μέσα σε ένα φόρεμά της, η Packham έγινε η σχεδιάστρια με τα περισσότερα pins στο Pinterest.

Jenny Packham -Πώς η Μίντλετον έκανε σταρ μια άγνωστη σχεδιάστρια νυφικών [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Jenny Packham

Όταν αργότερα άρχισε να φοράει όλο και περισσότερα φορέματά της, άρχισαν να την προτιμούν και διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, η Αντζελίνα Ζολί, η Έμιλι Μπλαντ, η Τέιλορ Σουίφτ, η Κέιτ Μπλάνσετ και πολλές ακόμα.

Έτσι, μην εκπλαγείτε στην περίπτωση που από εδώ και πέρα δείτε όλο και περισσότερες γυναίκες να φοράνε μικρά κίτρινα λουλουδάτα φορέματα στους δρόμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ