Η Καρντάσιαν βγάζει βιβλίο με τις selfies της [εικόνες]

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί το βιβλίο της Selfish, μία συλλογή από φωτογραφίες που η ίδια έχει τραβήξει και ποστάρει, και η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να χαρίσει στους θαυμαστές της μία ιδέα από το τι περιέχει.

Καμαρώνοντας για τις καμπύλες σε μία νέα φωτογραφία, η Κιμ ποζάρει φορώντας μόνο ένα ζευγάρι δαντελένια εσώρουχα σε ροζ απόχρωση, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται στους θαυμαστές ότι πρόκειται να ακολουθήσουν πολύ περισσότερες σέξι λήψεις.

«Μη νομίζετε ότι δεν έβαλα πολλές σέξι φωτογραφίες στο νέο μου βιβλίο», έγραψε η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, αποκαλύπτοντας και το hashtag του βιβλίου της που φυσικά θα είναι #SELFISH.

Αν και στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζεται είτε γυμνή είτε σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές, η Κιμ υπόσχεται ότι το νέο της βιβλίο δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, η Daily Star αποκάλυψε κάποιες γυμνές φωτογραφίες, όπως υποστηρίζει από το βιβλίο της Κιμ, που έστειλε η ίδια στον σύζυγό της Κάνιε.

Όπως όλοι φαντάζονται, το βιβλίο της τηλεπερσόνας πιθανότατα θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγα λεπτά από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν SELFISH βιβλίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ