Γρηγόρης Μπιθικώτσης για Ρουβά: Καλύτερα να το απέφευγε... - iefimerida.gr

Γρηγόρης Μπιθικώτσης για Ρουβά: Καλύτερα να το απέφευγε...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπράβο για την προσπάθεια», αλλά «καλύτερα να το είχε αποφύγει...».

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, γιος του σπουδαίου τραγουδιστή και πρώτου ερμηνευτή του «Αξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη, έγινε αποδέκτης πολλαπλών σχολίων μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη και έδωσε μέσω Facebook τη δική του θέση γι' αυτή τη συναυλία. «Το ερμηνευτικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαιώνει...», γράφει.

Δείτε το μήνυμα του Γρηγόρη Μπιθικώτση:

«Και επειδή άκουσα πολλά σχόλια πριν την εκδήλωση, του τύπου "ας το πει πρώτα και μετά κρίνουμε ", τώρα λοιπόν, όπως στα πλαίσια της ελευθερίας και της δημοκρατίας μπορεί ο καθένας να πειραματίζεται στην τέχνη, έτσι και εγώ με ειλικρίνεια πιστεύω ότι θα μπορούσε να το είχε αποφύγει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, ο οποίος είναι πολύ ταλαντούχος κατά τα άλλα, όχι όμως για να ερμηνεύσει "Άξιον Εστί" σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή... Το ερμηνευτικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαιώνει. Μπράβο, ωστόσο, για την προσπάθεια...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γρηγόρης Μπιθικώτσης Σάκης Ρουβάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ