Ο Μανιός τα παίρνει πίσω για το πιστωτικό γεγονός - iefimerida.gr

Ο Μανιός τα παίρνει πίσω για το πιστωτικό γεγονός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δηλώσεις του περί πιστωτικού γεγονότος, που ενδέχεται να συμβεί στις επόμενες 15 ημέρες στην Ελλάδα, προκάλεσαν σεισμό.

Τώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός σημειώνει πως έγινε αποσπασματική μεταφορά των δηλώσεών του. Μιλώντας τη Δευτέρα στο ΜΕΓΚΑ, τόνισε: «Είπα ότι αν δεν μας δώσουν αυτοί τα λεφτά που πρέπει να δώσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα από τον Αύγουστο που έχουν σταματήσει να εκταμιεύουν λεφτά που νομότυπα έπρεπε να δίνονται στη χώρα μας και αν αυτοί μας οδηγήσουν σε αυτή την κατάσταση τότε θα προκύψει ας πούμε πιστωτικό γεγονός».

Και πρόσθεσε: «Διότι η διαδικασία ανεξάρτητα που θα καταλήξει αυτή η συμφωνία, έπρεπε κάποια χρήματα να έχουν δοθεί από τον Αύγουστο. Εάν αυτά δεν δοθούν, είναι κατευθείαν επιλογή τους να μας οδηγήσουν σε πιστωτικό γεγονός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ