«Αναστέναξε» η Κρήτη με το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων -Ολες οι καυτές λεπτομέρειες - iefimerida.gr

«Αναστέναξε» η Κρήτη με το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων -Ολες οι καυτές λεπτομέρειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλκοόλ, πάρτι, σεξ και γύμνια. Αυτά συνέθεσαν τις πέντε καυτές μέρες που βίωσαν 177 ζευγάρια στην Κρήτη.

Από τις 28 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου, το «Cactusd Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα θύμιζε φρούριο, καθώς πραγματοποιούνταν το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που διοργάνωσε ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο σόκαραν τους υπαλλήλους, οι οποίοι έβλεπαν τους swingers να περπατούν δίπλα τους γυμνοί με ένα ποτό ή ένα αναψυκτικό στο χέρι. Τα ζευγάρια περπατούσαν στους χώρους του ξενοδοχείου, συνομιλούσαν μεταξύ τους και χωρίς να χάνουν χρόνο αντάλλαζαν ταίρια και κατέληγαν στα δωμάτια ή στις πισίνες!

Το πενθήμερο ακολασίας ήταν χωρισμένο σε πέντε θεματικές βραδιές: «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες κουνελάκια αλά Playboy), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή Βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Άδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές).

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα 9 άτομα δεν χόρτασαν τις πέντε ημέρες στο ξενοδοχείο και αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές. Σύμφωνα με την «Espesso» τους δόθηκε σαφή εντολή να κυκλοφορούν ευπρεπώς, μιας και το ξενοδοχείο θα λειτουργούσε και πάλι κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη swingers πάρτι λεπτομέρειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ