Εφυγε από τη ζωή διευθυντικό στέλεχος του Facebook - iefimerida.gr

Εφυγε από τη ζωή διευθυντικό στέλεχος του Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα διευθυντικά της στελέχη της Σίλικον Βάλει, ο Ντέιβ Γκόλντμπεργκ, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής. Ο 47χρονος ήταν σύζυγος της Σέριλ Σάντμπεργκ, δεύτερης στην ιεραρχία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

"Με απίστευτη θλίψη και σοκ σας ανακοινώνω ότι ο εκπληκτικός αδελφός μου Ντέιβ Γκόντλμπεργκ, σύζυγος της Σέριλ Σάντμπεργκ, πατέρας δύο υπέροχων παιδιών και γιος της Πόλα Γκόλντμπεργκ πέθανε ξαφνικά το βράδυ τη Παρασκευής", ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο αδελφός του εκλιπόντος Ρόμπερτ Γκόλντμπεργκ στο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ μίλησε για έναν "εξαιρετικό άνθρωπο", και δήλωσε "ευτυχής που τον γνώρισε. Οι σκέψεις και η προσευχή μου είναι στη Σέριλ και την οικογένειά της", πρόσθεσε.

Ο Ντέιβ Γκόλντμπεργκ ήταν ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας του διαδικτύου SurveyMonkey που ειδικεύεται σε online δημοσκοπήσεις και έχει την έδρα της στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, όπως το Facebook.

Η SurveyMonkey σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Ντέιβ ξεχώριζε για την ευφυία, το θάρρος του, τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την συμπόνια του.

Ο Γκόλντμπεργκ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ήταν ένα από τα ανώτερα στελέχη της διαδικτυακής πύλης Yahoo!, από την οποία αποχώρησε το 2007 για να ενταχθεί στη Benchmark Capital. Συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της SurveyMonkey, εταιρίας της οποίας ηγείτο από το 2009, δέκα χρόνια μετά τη δημιουργία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ