Χωρίζουν ο Ashton Kutcher και η Demi Moore; - iefimerida.gr

Χωρίζουν ο Ashton Kutcher και η Demi Moore;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το one night stand που πιθανά έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Ashton μπορεί τελικά να του στοιχίσει τον γάμο του με τη διάσημη Demi, καθώς στο Hollywood πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια φίλη της κοπέλας , η οποία ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε με τον Ashton το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έστειλε σε δημοσιογράφους λεπτομέρειες για το δωμάτιο του Ashton στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμμενε στο San Diego αλλά και πληροφορίες για την στάση που τήρησαν οι άντρες της ασφάλειας του Ashton μετά το υποτιθέμενο one night stand με την φίλη της. Η άγνωστη γυναίκα ζητούσε 250 000 δολάρια για να πεί όλη την ιστορία στα media. Τότε ήταν που άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες για πιθανό διαζύγιο Demi-Ashton ενώ το Star Magazine στις ΗΠΑ το είχε ως πρωτοσέλιδο θέμα την περασμένη Δευτέρα. Τώρα όμως η 23χρονη που λέει πως πέρασε μια νύχτα στο κρεβάτι του Ashton , προσέλαβε έναν κορυφαίο δικηγόρο του Hollywood και εμφανίζεται αποφασισμένη να πείσει τους πάντες ότι η ιστορία της είναι αληθινή.

Πάντως πηγές από το περιβάλλον της Demi αφήνουν να εννοηθεί ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει, καθώς η κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιός, δεν αντέχει άλλο τις επί σειρά ετών απιστίες του Ashton

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ