Γιάνκοβιτς: Μιλάμε με την ΑΕΚ, με ενδιαφέρει πολύ - iefimerida.gr

Γιάνκοβιτς: Μιλάμε με την ΑΕΚ, με ενδιαφέρει πολύ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, ειδικά ως προς την ενίσχυση της επίθεσης, είναι και μεγάλη και με ονόματα από το πάνω ράφι.

Παίκτες που αγωνίζονται στο καμπιονάτο, όπως ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς.

Στην ΑΕΚ έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Βερόνα, αλλά χωρίς (τουλάχιστον προς το παρόν) να έχουν προχωρήσει παραπέρα. Πάντως το enwsi.gr εντόπισε σήμερα τον Γιάνκοβιτς. Και ο 31χρονος Σέρβος ξεκαθάρισε πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά προς το παρόν υπάρχει ενδιαφέρον και όχι επίσημη πρόταση. Ενώ δεν έκρυψε ούτε ότι πήρε πληροφορίες για την Ένωση από τους Έλληνες συμπαίκτες του, ούτε ότι περιμένει και την συζήτηση που θα κάνει στο τέλος της σεζόν με την Βερόνα.

«Πρόταση επίσημη ακόμα από την ΑΕΚ δεν έχει γίνει. Έχει μιλήσει ο μάνατζερ μου μαζί τους και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά και θα με ενδιέφερε να παίξω στην ΑΕΚ. Ξέρω πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Έχω ρωτήσει και τους Έλληνες συμπαίκτες μου εδώ στην Βερόνα και έχω πάρει τις πληροφορίες που θέλω. Αλλά περιμένω επίσημη πρόταση και μετά θα δούμε. Έχω ακόμα πέντε παιχνίδια με την Βερόνα μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα συζητήσω φυσικά και με την Βερόνα» τόνισε ο Γιάνκοβιτς στο enwsi.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μποσκο γιανκοβιτς Βερόνα αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ