Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τοπίο που μοιάζει να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας διάλεξε ο Τζουλιέν Ντυπόν για το Red Bull Space Riding Vol 2. Κι όμως αυτό το απόκοσμο μέρος που μοιάζει με τον πλανήτη Αφροδίτη, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νίσυρο.

Οπως δήλωσε ο ίδιος: «Για ακόμη μια φορά, είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω ένα μέρος που δεν πίστευα ότι υπάρχει πάνω στη γη, ένα μέρος εξωπραγματικό. Κίτρινο έδαφος, τρύπες που κοχλάζουν, καυτό νερό και ηφαιστειακοί κρατήρες, όπως ακριβώς ο πλανήτης Αφροδίτη που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς»

« Οι αναθυμιάσεις γίνονταν όλο και πιο έντονες καθώς πλησίαζα στον κρατήρα του ηφαιστείου με τη μοτοσυκλέτα μου, νιώθοντας έτσι τη ζέστη και την ενέργεια αυτού του τόπου» περιγράφει.

Ο 35χρονος Γάλλος αθλητής με την Trial X μοτοσυκλέτα του πριν 2 χρόνια είχε εξερευνήσει το σεληνιακό τοπίο στο Σαρακήνικο της Μήλου και τώρα και τώρα επέστρεψε στην Ελλάδα για να ανακαλύψει το επόμενο διαστημικό προορισμό του.

Το 2ο Space Riding πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Νισυρίων.

Ο Ντυπόν μέχρι σήμερα έχει δοκιμάσει το trial του στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, από τις φαβέλες του Ρίο μέχρι τη Millenium Bridge του Λονδίνου και από το λούνα παρκ La Feria de Chapultepec στην Πόλη του Μεξικού μέχρι το ηφαιστειακό σκηνικό της Νίσυρου: «Πάντα επιδιώκω να εξερευνώ άγνωστα μέρη και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου» εξομολογείται.

Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5
Απίστευτα κόλπα με μηχανή στο απόκοσμο τοπίο της Νισύρου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ