Αμφίβολο το μέλλον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Αμφίβολο το μέλλον του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φενέρμπαχτσε διανύει τις καλύτερες μέρες της πρόσφατης ιστορίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική της ηγεσία όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο αν η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί.

Η πρόσφατη πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης αλλά και η γενικότερη εξαιρετική παρουσία της Φενέρ τη φετινή σεζόν, δεν είναι καθιστούν δεδομένη την παραμονή του Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του συλλόγου, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος τόνισε «Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει φυσικά ο Γιλντιρίμ δεν έχει να κάνει με τα επιτεύγματα του Ομπράντοβιτς αλλά είναι καθαρά οικονομικό αφού η επέκταση της συμφωνίας με το βασικό χορηγό που είναι η Ulker, βρίσκεται στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ