Η Στιούαρτ περιγράφει την ερωτική σκηνή με τον Πάτινσον στο Twilight: Ηταν φρίκη - iefimerida.gr

Η Στιούαρτ περιγράφει την ερωτική σκηνή με τον Πάτινσον στο Twilight: Ηταν φρίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να νομίζετε ότι το να γυρίσει ερωτική σκηνή στο σινεμά ένα ζευγάρι που είναι μαζί και στην πραγματική ζωή είναι κάτι εύκολο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, σύμφωνα με την Κρίστεν Στιούαρτ.

Η ηθοποιός έπρεπε το 2011 να γυρίσει μία τέτοια σκηνή με το τότε αγόρι της Ρόμπερτ Πάτινσον, για το Breaking Dawn, την 4η ταινία του Twilight Saga.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο Bazaar UK, αποκαλύπτει: «Επρεπε να είναι υπερβατικό, απόκοσμο, απάνθρωπο, καλύτερο σεξ από ό,τι είναι δυνατόν ποτέ να φανταστείτε. Και ήμασταν και οι δύο σε φάση "πώς θα το κάνουμε αυτό;". Ηταν φρίκη ακριβώς επειδή έπρεπε να βγει υπερβολικά καλό».

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Κρίστεν έχει πρόβλημα να κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα, απλά εξηγεί ότι την ενοχλεί μόνο όταν είναι τόσο σκηνοθετημένο και απαιτητικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ