Πυρά left.gr κατά Mega για τις τηλεοπτικές συχνότητες - iefimerida.gr

Πυρά left.gr κατά Mega για τις τηλεοπτικές συχνότητες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Mega εξαπέλυσε η ιστοσελίδα left.gr, με άρθρο που δημοσιεύει σήμερα με τον τίτλο: «ΜEGAλος πανικός με τις συχνότητες».

Στο άρθρο του left.gr αναφέρει ότι το Mega στο βραδινό του δελτίο «τείνει να καθιερώσει το ρεπορτάζ για τον καημό του...», αναφερόμενο στις αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Ολόκληρο το άρθρο του left.gr έχει ως εξής:

«ΜEGAλος πανικός με τις συχνότητες

Το Mega κάθε βράδυ στο δελτίο ειδήσεων τείνει να καθιερώσει το ρεπορτάζ για τον καημό του...

Στο Μega δεν μπορούν να αντέξουν τις «ανατροπές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο τηλεοπτικό τοπίο». Μετά το ρεπορτάζ της Τετάρτης για τα φτωχά κανάλια που σχεδιάζεται η αφαίμαξή τους, ήρθε και το νέο μήνυμα του Μεγάλου Καναλιού...

Αυτή τη φορά καταγγέλλει τη δημοπράτηση των συχνοτήτων. Η κ. Τρέμη αναφέρεται γενικώς και αορίστως σε επισημάνσεις παραγόντων της αγοράς, που φυσικά δεν κατονομάζει. Τονίζει μάλιστα ότι η κυβέρνηση ζητεί να διπλοπωλήσει το κράτος τις συχνότητες... Ξεχνώντας όμως να πει ότι κανείς δεν έχει... πρωτοαγοράσει αυτές τις τηλεοπτικές συχνότητες».

Στο τέλος του άρθρου παραθέτει και το παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ left.gr MEGA τηλεοπτικές συχνότητες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ