Χωρίς Γκιστ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό – Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία - iefimerida.gr

Χωρίς Γκιστ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό – Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού πλησιάζει (Σάββατο, 19:00), ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν τον «πονοκέφαλο» του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικάνος του ΠΑΟ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης στον τελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας και το ΕΣΚΑΝ τον κάλεσε σε απολογία αύριο Σάββατο. Αυτό σημαίνει αρχικά ότι χάνει σίγουρα το ντέρμπι με τους Πειραιώτες που θα κρίνει εν πολλοίς και την πρωτιά στην Α1 μπάσκετ στην κανονική περίοδο.

Ωστόσο, τα χειρότερα για τον Τζέιμς Γκιστ θα έρθουν εφόσον βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα. Αυτό γιατί, ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» είναι υπότροπος από τη FIBA για υπόθεση που αφορά τον ίδιο λόγο το 2011 όταν και αγωνιζόταν στην Παρτίζαν, με αποτέλεσμα η ποινή που ενδεχομένως να του επιβληθεί να είναι πολύ «βαριά» και να... αγγίζει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να τον χάσει στους κρίσιμους τελικούς της Α1 με τις εκτιμήσεις να κάνουν για τουλάχιστον έξι μήνες τιμωρίας.

Χωρίς Γκιστ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό – Κίνδυνος για «βαριά» τιμωρία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γκιστ κάνναβη τιμωρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ