Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου! [εικόνες] - iefimerida.gr

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε μήκος 1,5 χιλιομέτρου! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φυτεία με 774 δενδρύλλια κάνναβης, η οποία ξεπερνούσε σε έκταση το 1,5 χλμ εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών σε δασώδη περιοχή στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα ηλικίας 37,39 και 42 ετών, τα οποία κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του εντοπισμού της φυτείας και της συνεχούς επιτήρησής της, καλλιεργούνταν επιμελώς συνολικά πεντακόσια είκοσι τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα έως τρία μέτρα το καθένα, ενώ επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα διακόσια πενήντα (250) δενδρύλλια, τα οποία είχαν ήδη κοπεί και ήταν στην διαδικασία της αποξήρανσης.

Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 1500 μέτρα, περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδια σκηνή με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα, προκειμένου να παραμένουν μόνιμα στο χώρο.

Εκτός από τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν και αυτά που αποξηραίνονταν, βρέθηκαν επίσης καλλιεργητικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, καθώς και διάφορα προσωπικά είδη των δραστών, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ