Κομμένα κεφάλια έξω από δημοτικό σχολείο στο Μεξικό - iefimerida.gr

Κομμένα κεφάλια έξω από δημοτικό σχολείο στο Μεξικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε ανθρώπινα κεφάλια σε κατάσταση αποσύνθεσης βρέθηκαν χτες έξω από δημοτικό σχολείο στο Ακαπούλκο του Μεξικό, το πιο πρόσφατο παράδειγμα της αποτρόπαιης βίας του ταλανίζει τη χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιος τοποθέτησε ένα ξύλινο κουτί έξω από το σχολείο Benito Juarez, στα νότια της πόλης, στην κορυφή του οποίου υπήρχε ένας σάκος με τα πέντε κομμένα κεφάλια. Μέσα στο σάκο βρέθηκαν επίσης απειλητικά χειρόγραφα μηνύματα που απευθύνονταν στην κυβέρνηση και στους τοπικούς διακινητές ναρκωτικών.

Η «αποκάλυψη» του περιεχομένου του σάκου έγινε μπροστά στα μάτια μαθητών του σχολείου και περαστικών, προκαλώντας σοκ, ενώ αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Σημειώνεται ότι μια μέρα πριν, και πάλι στο Ακαπούλκο, το οποίο είναι τουριστικό θέρετρο του Μεξικό, βρέθηκαν πέντε αποκεφαλισμένα πτώματα, τρία εκ των οποίων απανθρακωμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ