Πέθανε το αλλήθωρο πόσουμ - σταρ του youtube [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε το αλλήθωρο πόσουμ - σταρ του youtube [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χάιντι, το αλλήθωρο πόσουμ που είχε προβλέψει τους νικητές των βραβείων Όσκαρ σε τηλεοπτική εκπομπή του αμερικανικού δικτύου ABC, πέθανε σήμερα στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας όπου πέρασε τη σύντομη ζωή της.

Το ζώο ήταν ηλικίας 3,5 ετών και εδώ και εβδομάδες υποβαλλόταν σε θεραπεία γιατί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι υπεύθυνοι του κήπου αποφάσισαν να της κάνουν ευθανασία για να μην υποφέρει άλλο.

Οι ειδικοί δεν είχαν καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα που να εξηγεί το στραβισμό της Χάιντι. Υπέθεταν ότι ίσως να υποσιτιζόταν προτού την εγκαταλείψουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες της στις ΗΠΑ ή, αντιθέτως, επειδή ήταν υπέρβαρη να είχε συγκεντρωθεί λίπος πίσω από τα μάτια της.

Η Χάιντι περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διάσημων ζώων της Γερμανίας, όπως η πολική αρκούδα Κνουτ του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου που πέθανε φέτος την άνοιξη και ο Πολ το χταπόδι από το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν που προέβλεψε επιτυχώς το νικητή του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Ο Πολ πέθανε το φθινόπωρο του 2010.

Στη σελίδα της στο Facebook η Χάιντι είχε 332.963 φίλους, τριπλάσιους από τους φίλους της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ που έχει μόνο 107.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ