Πολύ κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός – Βεζένκοφ - iefimerida.gr

Πολύ κοντά σε συμφωνία Παναθηναϊκός – Βεζένκοφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποφάσισε οριστικά να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να αφήσει προσωρινά την προοπτική του NBA.

Οπως αναφέρουν τα prasinanea, ο 19χρονος μπασκετμπολίστας έλαβε, οριστικά και αμετάκλητα, την απόφαση να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες ώρες θα αποσύρει τη συμμετοχή του από τα ντραφτ του NBA, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ πείστηκε από τον τρόπο που προσεγγίστηκε, ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ιδανική ομάδα για να εξελιχθεί - αγωνιστικά και σε προσωπικότητα - και να μπορέσει σε μεταγενέστερο χρόνο να κάνει το ταξίδι προς την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Παράλληλα, πλέον, συνεργάζεται με άλλο ατζέντη, γεγονός που συνέβαλλε στην πιο εύκολη επαφή με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης Παναθηναϊκός βεζενκοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ